Hoppa till innehåll

Konserter

Sommar och konsert på Älvåsa, vilka härliga sommarkvällar vi har att se fram emot!

17 juni kl 19.30 – Göran Öman, Johan Teodorsson och Josefin Klintfelt

23 juni kl 20.00 – Therese Fredenwall

Therese Fredenwall är en svensk låtskrivare, sångerska och gitarrist. Hon har släppt fem soloalbum på eget bolag och deltog 2013 i Melodifestivalen.

1 juli kl 19.30 – Jacob och Sofia Alm

Konsert med Jacob och Sofia Alm som spelar gamla och nya favoriter.

Jacob och Sofia bor i Stockholm och känns igen bland annat från Pingst Sveriges musik.

8 juli kl 19.30 – Gospelkväll med Lasse Axelsson och Kiralina Salandy

Lasse A är en känd gospelprofil som startat Svenska Gospelverkstaden och Stockholms Gospelfestival. Han har varit aktiv i 40 år och jobbat med många stora namn, tex Carola, Tomas Ledin och Svenska Fotbollslandslaget.

Kiralina Salandy är ursprungligen från Kanada och har bott i Sverige sedan några år tillbaka. Hon sjunger mest gospel och jazz och har även sjungit på Nobels prisceremoni 2021. Kiralina sjöng även för den svenska kungafamiljen på Drottning Silvias 75-årsfirande.

15 juli kl 19.30 – ”Sånger från livets årstider” – PG Matsson, Emma och Ida Sonesson

Pege Mattson härstammar från Tärnsjö men bor numera i Stockholm och spenderar mycket av sin fritid med musik. Han tar med sig Emma och Ida Sonesson (mor och dotter) ut till Älvåsa för en kväll med temat ”Sånger från livets årstider”.

22 juli kl 19.30 – Maria Olsson med vänner

Maria Olsson är aktiv i Centrumkyrkan och en flitig musiker. Hon tar med sig sina vänner ut till Älvåsas scen för en kväll i musikens tecken.

29 juli kl 19.30 – Läsarsånger med Betel

En favorit i repris, läsarsånger med Betelkyrkan på Älvåsa! Kom och njut av gamla favoriter och härlig gemenskap.

5 Augusti kl 19.30 – Andreas och Anna Weister Andersson

Anna och Andreas Weister Andersson bor i Linköping. Anna sjunger och spelar piano och är aktiv inom gospelmusiken. Hon har bland annat jobbat på Glimåkra gospellinje som lärare. Andreas spelar saxofon och tillsammans skapar de magi!

12 Augusti kl 19.30 – Michael Jeff Johnson

Michael Jeff Johnson är en omtyckt musiker, sångare, låtskrivare och författare. Hans sånger och texter har berört många genom åren. ”Skapandet handlar inte om mig, utan vem Gud är i och genom mig. Han är källan till all kreativitet. Sången ska aldrig tystna.”