Hoppa till innehåll

Konserter

Sommar och konsert på Älvåsa, vilka härliga sommarkvällar vi har att se fram emot!

15 juni  kl 19.00 – Josefin och Johan Klintefelt Teodorsson

Johan och Josefin Klintefelt Teodorsson kommer från Uppsala och besöker Älvåsa igen och startar säsongen. Det blir allt från visa till gospel och det livet kan innebära.

Josefin och Johan Klintefelt Teodorsson

21 juni kl 20.00 – Simon Näslund

Simon Näslund är en singer-songwriter från Huskvarna som nu bor i Stockholm. Han har varit med i både Talang och Idol, nu senast i Idol 2023 där han knep en hedersvärd tredje plats. Med sin ärliga, enastående soulröst sjöng han sej in i Sveriges hjärtan med minnesvärda tolkningar som ”Praise you” av Samuel Ljungbladh och ”Himlen runt hörnet” av Lisa Nilsson. Hans egna sånger är ärliga och ofta på svenska. Nu fokuserar Simon på att skriva ännu mer egen musik och turnerar runt om i Sverige i sommar. Vi är så glada att han vill fira midsommar med oss på Älvåsa!

29 juni kl 19.00 – Anna och Andreas Weister Andersson

Ett kärt återseende när Anna och Andreas Weister Andersson besöker oss igen i sommar. 

Anna är en omtyckt gospelmusiker, körledare och låtskrivare. Förutom Sverige har hon också varit aktiv i England. 

Andreas är en flitigt anlitad saxofonist och kompositör. Det blir en kväll med allt från gospel till visa för att förmedla hoppet som bär genom allt.

6 juli kl 19.00 – 5G

13 juli kl 19.00 – Pelle Bengtsson och Grace Zuleta

En kväll där budskapet är ”Hopp & Glädje – Med sångens helande kraft”. Det kommer att bjudas på toner från countrygospel, visa till musikal av bassångaren Pelle Bengtsson och den sjungande evangelisten Grace Zuleta.

Pelle har tidigare besökt Älvåsa med gruppen One Way Brothers

Pelle Bengtsson och Grace Zuleta

20 juli kl 19.00 – Selma Lundqvist

Selma Lundqvist bjuder på en kväll med allt från visor, psalmer och gospel. För att förmedla glädje och budskapet om Jesus.

27 juli  kl 19.00 – Läsarsånger med Betel

En favorit i repris, läsarsånger med Betelkyrkan på Älvåsa! Kom och njut av gamla favoriter och härlig gemenskap.

3 Augusti  kl 19.00 – Göran Öman med vänner

Den lokala sångaren, musikern och låtskrivaren Göran Öman delar tillsammans med sina vänner med sig av sin tro i ord och ton.

10 Augusti  kl 19.00 – Victor Ternvall

Victor Ternvall är en lyrisk baryton med rötter i Västra Mälardalen. Han är frilansande musiker och rör sig i en rad olika sammanhang, profana som sakrala. Han har en kandidatexamen i opera vid Högskolan för scen och musik i Göteborg. Victor är också verksam som konsertsångare, förrättningssångare och lovsångsledare och var en av de medverkande artisterna i programserien Alla tiders sånger/Saliga sånger (TBN Nordic/SVT) som spelades in i Nashville och sändes under hösten 2023. 

17 Augusti kl 19.00 – Bengt Johannson

Bengt är en välkänd kristen artist och låtskrivare. Hans röst, otroliga gitarrspel och stora sångskatt har gett honom en stor publik runt om i landet hos alla åldrar. Många av hans sånger sjungs i kyrkor i hela Sverige. Bengts egna tonspråk är unikt med rötter i rock, country, blues och folkmusik. Hans texter är ofta poetiska och berättande. I början av sommaren kom det nya, hans 22a, albumet ”Hem” som handlar om en längtan att komma hem; Hur finner vi den tillit som håller hela livet? 

Vi är väldigt glada att Bengt återigen vill komma och avsluta sommaren med oss!