Hoppa till innehåll

Cafékvällar

2018

27 juni - Malin, Blomsterlunden

Årets första cafékväll – kvällens gäst var Malin Lundén från Blomsterlunden i Tärnsjö!

2016

29 juni Christer Jansson, NCC

Christer Jansson som leder vägbygget riksväg 56 vart intervjuad av Kalle och berättade om det och andra spännande vägbyggen han varit med vid. Sång och musik av Maria Olsson med band.

2015

9 juli

Hans-Göran Björk är journalist och debattör från Harbo. Han berättar bland annat om sitt engagemang i styrelsen för ett kenyanskt fängelse och mötet med människor där. Sång och musik av Emil Alexson, Anton Alexson, Fia Fors och Linnea Fors.

2014

25 juni

MC-kväll med spännande gäst, Becke Persson som är trafikpolis från Uppsala. Musik från Johannesburg och många sköna motorcyklar Kalle Olsson höll i kvällen.

9 juli

Geir Pedersen, VD för Julmyra Horsecenter berättade om sin spännande verksamhet, historia och planer framåt.
Göran Hillbom intervjuade. Sång & musik Frida Alteby, Klara Gustafsson och Signe Jansson.

16 juli

Yvonne Eriksson från Östervåla berättade om sin väg till att bli keramiker och att ha en egen drejarverkstad. Vi fick se några av hennes keramikalster. Ingalill Norgren intervjuar.

30 juli

Ida Johansson från Östervåla spenderade 7 månader i Kongo-Brazzaville som fotbollsvolontär i ettsamarbete mellan Equmenia och Gothia Cup. Hon intervjuades av Kristofer Röjerås. Sång och musik av Selma Lundqvist.

2013

26 juni

MC-kväll med äventyraren Roger Lenngren som bland annat berättade om sina MC äventyr i Tibet. Kalle Olsson höll i kvällen

3 juli

Årets företagare i Heby Kommun: Pär-Inge Larsson intervjuades av Jonas Möller.
Sång och musik: Christer Nilsson och Caroline Tärnström.