ÄR DU INTRESSERAD AV ATT JOBBA PÅ ÄLVÅSA I SOMMAR?

Älvåsa är en kristen sommargård inom Östa fritidsområde som drivs gemensamt av Nora-Tärnsjö missionsförsamling, Betel Tärnsjö, Equmeniakyrkan Östervåla, Centrumkyrkan Heby och Huddunge missionsförsamling.

Älvåsa är en plats dit alla är välkomna för att ta en fika, delta i arrangemang, leka i parken, spela en runda minigolf eller bara njuta av den vackra naturen.

Arbetsuppgifter
I vår servering och kiosk arbetar du med bakning, städning, servering och bemötande av gäster, kassaarbete, påfyllnad av varor, kioskförsäljning mm.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Vi söker dig som är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även under stressiga situationer.

Kvalifikationer
Du är 16 år eller äldre. Kassavana och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Varaktighet
Älvåsa är öppet dagligen under sommarsäsongen (juni–augusti) med servering och programverksamhet.
Vi ser gärna att du kan arbeta under flertalet av sommarens veckor, men minst tre. Arbetstiden varierar mellan kl 9.00 och 22.30.

Sista ansökningsdag 9/4 men intervjuer och rekrytering kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan via mail till mallemalin81@hotmail.com

 

Vill du veta mera om jobbet eller har några frågor så ring eller maila

Malin Brodén 070 – 68 32 333

Följ oss på: