Café Älvåsa

Under att antal onsdagskvällar kommer Älvåsa att gästas av intressanta personer som kommer att dela med sig av ett intresseområde, projekt eller företagande som de satsat på. Det blir även sång och musik.

Välkomna!

26 juni kl 19.30 Café Älvåsa, vi får besök av Erica Färkegård, Hela människan i Sala-Hebys verksamhetschef. Intervjuas av Anette Emilsson, musik Ericas make Mattias Färkegår.

3 juli 19.30 MC-kväll. Kalle Olsson håller i kvällen. Årets gäst är Theo Borglund som är en av Sveriges snabbaste på 2 hjul. Uppställning av hojar från kl 18.00. Läs mer

10 juli 19.30 Café Älvåsa. Dan Eriksson från Östervåla berättar om jaktolyckan där han blev skjuten. Intervjuare Göran Hillbom. Sång och musik av Viktor Tunevi.

17 juli 19.00 Café Älvåsa, Tron som bär med Carola Eriksson, Jörgen Eriksson och Josef Paulsson. Att ha ett barn med Aspergers syndrom som i vuxen ålder drabbas av panikångest och fobier. Hur tar man sig igenom?

25 juli 19.30 Café Älvåsa. “Nedsläckt land”, ordförande i Samhällsbyggnadsnämnden Per Möller intervjuas av Daniel Röjerås om vad kommunen planerar för en hållbar framtid. Sång och musik av Selma Lundqvist

BildaI samarbete med Bilda