Café Älvåsa

Under att antal onsdagskvällar kommer Älvåsa att gästas av intressanta personer som kommer att dela med sig av ett intresseområde, projekt eller företagande som de satsat på. Det blir även sång och musik.

Välkomna!

27 juni kl 19.30 Café Älvåsa, vi får besök av Malin Lundén som är utbildad florist och driver Blomsterlunden i Tärnsjö sedan 2016. Hon kommer att skapa och visa några buketter som kan vara till inspiration för vardag och fest. Intervjuas av Evelina Johansson, musik Signe Jansson och Lisa Jansson.4 juli 19.30 Café Älvåsa. Kom och lyssna till kvinnojoursrådgivaren Charlotte Röjerås som berättar om kvinnojourens arbete på Solrosen i Östervåla. Intervjuare Karina Alexson. Musik med Bibbi Larsson.

11 juli 19.30 Café Älvåsa. Anders och Charlotte Wall gästar oss. De berättar om sina intressanta och händelserika liv samt vad som händer i Morgongåva. Intervjuare Daniel Röjerås. Sång och musik med Selma Lundqvist.

18 juli 19.00 MC-kväll med hockeytema. Årets gäst är Curt ”Curre” Lundmark. Uppställning av MC och andra 2 hjuliga fordon från kl 18. I år utser vi också: ”snyggaste fordonet enligt Kalle”. Det bjuds även på musik under kvällen.

25 juli 19.30 Café Älvåsa. Inagården – en av de största arbetsplatserna i Tärnsjö. Göran Hillbom intervjuar Dan Liljeberg om verksamheten. Musik med Viktor Tunevi.

 

BildaI samarbete med Bilda